marți, 27 martie 2012

Faptele bune continua sa infloreasca in Gradina Botanica Bucuresti!

În zilele de 24 şi 25 martie 2012 a avut loc prima sesiune a evenimentului „Curăţenia de Primăvară” în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti.
Evenimentul organizat de Asociaţia Team Work a reunit aproximativ 100 de tineri studenţi din Bucureşti şi iubitori ai naturii şi ai Grădinii Botanice, dispuşi să ofere o zi în scopul pregătirii acesteia pentru reîntâlnirea cu vizitatorii săi.
Participarea la cea de-a doua sesiune a evenimentului, ce va avea loc în week-end-ul 31 martie şi 1 aprilie 2012, se face tot pe bază de înscrieri şi confimare din partea organizatorilor.

Înscrierile se desfășoară în perioada 26 - 30 martie 2012, prin accesarea formularului on-line. Poţi alege să ni te alături într-una sau chiar în ambele zile de curăţenie rămase!
Activitățile pe care le vom desfăşura împreună în aceste două zile sunt următoarele:
  • Pe 31 martie vom grebla în liziera „Cotroceni”, la intrare şi în zona lacului;
  • Pe 1 aprilie, vom grebla în liziera „Brândză”.
Dacă doreşti să participi în ambele zile de Curăţenie, te rugăm să te înscrii pentru fiecare zi în parte. De asemenea, deoarece o parte din activităţi vor presupune utilizarea unor unelte de grădinărit, pot participa doar persoane care au vârsta de cel puţin 14 ani.
Nu uita să aduci cu tine şi hârtia pe care nu o mai foloseşti! Team Work va merge la reciclat!
Echipa Team Work, aerul proaspăt de martie, parfumul florilor de primăvară şi coloritul naturii îţi vor reîncărca bateriile şi îţi garantăm că vei începe saptămâna cu dreptul.
Te aşteptăm în Grădina Botanică!

Echipa Team Work

Pentru orice întrebare legată de eveniment ne poţi contacta pe adresa gradina.botanica.tw@gmail.com.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Parteneri instituţonali
Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti
Universitatea din Bucureşti - StartUB
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sponsori      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu