duminică, 27 mai 2012

Dam startul vanatorii de comori in Gradina Botanica! Pe locuri, fiti gata...


Sâmbătă, 2 iunie 2012, între orele 10:00 şi 15:30, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București devine pentru a 7-a oară „Grădina Copilului și a Părintelui”. Cu ocazia zilei copiilor, Asociația Team Work îi provoacă pe vizitatorii Grădinii Botanice la o vânătoare de comori. Pe un traseu stabilit, cei mici vor întâlni personaje de basm, care le vor pune întrebări despre natură. În schimbul răspunsurilor corecte, vor fi îndrumați mai departe, spre comoara de la sfârșitul traseului.
Înscrierile pentru „vânătoarea de comori” se fac oricând în intervalul 10:00 – 15:30, la intrarea în grădină. 
Evenimentul este organizat de Asociaţia Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică “Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti.

Vă invităm să parcurgeți un drum plin de provocări în căutarea comorii!

Despre eveniment:
2 iunie reprezintă ziua în care celor mici li s-a pregătit o surpriză în Grădina Botanică, o surpriză pe care o pot descoperi alături de părinții lor. Acest spațiu natural poate oferi copiilor o foarte bună ocazie de a învăța mai multe despre natură și despre protejarea acesteia. Prin acest eveniment încercăm să arătăm atât copiilor, cât și părinților că o zi în Grădina Botanică este mai mult decât o plimbare în aer liber, este o oportunitate de a învăța atitudinea corectă față de mediu. Părinții joacă rolul principal în educația ecologică a fiecărui copil, iar prin "vânătoarea de comori" încercăm să oferim un cadru verde acestei experiențe educative.

Scopul acestui eveniment este să stimuleze curiozitatea copiilor față de natură, dar și să întărească legătura pe care o au cu părinții prin participarea împreună la vânătoarea de comori. Personajele de poveste vor oferi participanților indicii fără de care cei mici nu pot ajunge la cufărul comorii, însă doar în schimbul răspunsurilor corecte primite de la aceștia cu privire la natură.

Vă așteptăm cu mic, cu mare în Grădina Botanică!
Echipa Team Work

Un comentariu: