luni, 6 august 2012

Un nou ‘’DA’’pentru Team Work


Cu mândrie anunţăm că suntem puşi pe treabă, iar ca să demonstrăm acest lucru vă prezentăm noul nostru proiect: S.O.C.I.A.L. Entrepreneurship - Seeking Oppurtunities, Creating Impact And Learning Entrepreneurship. Acesta este un schimb de tineri (Acţiunea 1.1) aprobat de către ANPCDEFP (Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale), finanţat din fonduri acordate de către Comisia Europeană prin programul Tineret în Acţiune, care se va desfăşura în Bucureşti, România, în perioada 22-30 august 2012.


Proiectul va reuni 30 de tineri din 5 ţări: Polonia, Portugalia, România, Slovacia si Turcia şi are ca scop creşterea implicării tinerilor în activităţi de antreprenoriat social prin promovarea acestora ca soluţii la reducerea şomajului. Cei 30 de tineri vor descoperi beneficiile antreprenoriatului social pentru societate prin participarea la diferite activităţi bazate pe educaţie non-formală, workshopuri interactive ce acoperă studii de caz despre situaţia economică şi socială actuală, despre efectele crizei economice şi posibilele soluţii pentru reducerea şomajului şi vizite la câteva întreprinderi sociale, planificate tematic pe zile.

Echipa proiectului este formată din Roxana Neacşu - coordonator, Mihaela Roman, Mihaela Brăilă, Andreea Păscălin, Alexandra Gheorghe și Cosmin Vasile. Vă rugăm sa ne ţineţi pumnii şi să ne încurajaţi pe toată durata desfăşurării proiectului. J

Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Această comunicare reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facută responsabilă pentru utilizarea informaţiei pe care o conţine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu