sâmbătă, 27 octombrie 2012

Curatenia de Toamna 2012 isi asteapta voluntarii!


În zilele de 10, 11, 17 și 18 noiembrie 2012 Asociația Team Work organizează o nouă ediție a evenimentului „Curățenia de Toamnă” în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București. Evenimentul va reuni tineri din centrul universitar București, dar și iubitori ai naturii și ai Grădinii Botanice dispuși să ofere din timpul şi efortul lor pentru pregătirea de iarnă a acesteia. 

Aproximativ 250 de voluntari sunt așteptați și în acest an la evenimentul care a câștigat premiul I la secțiunea Protecția Mediului din cadrul Galei Societății Civile 2012:
  • 4 zile de ecologizare (tăierea și cărarea lăstărișului, greblarea frunzelor moarte, adunarea ambalajelor, curățarea unui sector pe zi),
  • program zilnic de lucru de la 09:00 la 14:00,
  • activități desfășurate sub îndrumarea personalului Grădinii Botanice și a voluntarilor Team Work.
Participarea la eveniment se face pe bază de înscrieri, acestea desfășurându-se în perioada 27.10 – 15.11.2012 pe blogul nostru. Cei ce doresc să participe în una sau mai multe zile o pot face completând  formularul de înscriere până pe 8, respectiv 15 noiembrie 2012 - un voluntar Team Work vă va contacta apoi pentru confirmare și detalii privind participarea.
Pentru a fi la curent cu ultimele informații despre eveniment vă recomandăm: 

Curățenia de Toamnă este sprijinită de partenerii media: StartUB.unibuc.roUrbanKid.roCalendarEvenimente.roDecosieco.roStudentul.infoCentruldePresa.roInParc.roOnlinegallery.ro.
 Albume foto Curățenia de Toamnă 2011 - ziua 1 - ziua 2 - ziua 3 - ziua 4 
Proiectul este derulat de Asociația Team Work din 2006, bucurându-se de participarea unui număr de peste 3.000 de studenţi şi elevi entuziaşti. „Curăţenia de Toamnă” face parte, alături de „Curăţenia de Primăvară”, „Vânătoarea de Comori în Grădina Botanică”, „Grădina Copiilor” și „Grădina Bunicii” (premiul și trofeul „Spații Verzi MOL 2011”), dintr-un proiect mai amplu, „Grădina Botanică – Grădina oraşului meu”, derulat în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti. În perioada 2006-2010, proiectul a fost implementat și în Grădinile Botanice din Cluj-Napoca și Craiova. 
Prin „Grădina Botanică – Grădina oraşului meu” Asociația Team Work îşi propune să aducă grădina botanică mai aproape de comunitate prin implicarea în activităţi care să creeze sau să întărească legătura dintre acestea, dezvăluind beneficiile pe care un spaţiu verde, dublat de latura educativă, le poate aduce dezvoltării personale şi comunitare.
Asociaţia Team Work este o organizaţie nonguvernamentală care are misiunea de a facilita acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii.

Persoană de contact:
Anca Anton, Coordonator proiect
0745.32.37.37
www.gradina-copiilor.rowww.gradina-bunicii.ro

5 comentarii:

  1. Buna, Anca,
    M-am inscrisara pentru duminicile 11 si 18 noiembrie.
    Adriaticul de noapte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos!
      Ati primit confirmarea de la colegii mei?

      Ștergere
    2. Nu, inca. Dar la fel de sigur cum a fost in duminica trecuta, voi fi si incea viitoare (18.11). Adrian Mitis

      Ștergere
  2. Buna,

    Sunt Evelina Rustem, am participat la mai multe editii organizate de echipa voastra in Gradina Botanica si as vrea sa va intreb daca anul acesta as putea participa cu o grupa de elevi din clasele a VI-a de la scoala I.G.Duca. Astept raspunsul dumneavoastra. O zi cat mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere