vineri, 5 octombrie 2012

Dă valoare timpului tău, alege Team Work!


Ești student și vrei ca timpul tău liber să aibă impact asupra dezvoltării tale personale și profesionale? Devino și tu voluntar Team Work!

Asociația Team Work este un ONG studențesc axat pe management de proiect ce își propune să faciliteze tinerilor acumularea, prin activități de voluntariat, a experienței necesare încadrării eficiente pe piața muncii. Pentru a contribui atât la dezvoltarea profesională, cât și personală a tinerilor studenți, Team Work oferă un mediu în care valori precum profesionalismul, lucrul în echipă și voluntariatul ghidează toate activitățile.

-Profesionalismul – pentru că studenţii pot fi foarte buni profesionişti;
-Lucrul în echipă – pentru că numai aşa se construiesc marile succese;
-Voluntariatul – pentru că oamenii de calitate pot da totul fără a cere nimic.

Cum sunt tinerii pe care ni-i dorim colegi în Team Work
Îi căutam pe cei pasionați, responsabili, creativi de când se trezesc și până când adorm, cu inițiativă și idei la orice oră din zi, care găsesc plăcere în voluntariat și în tot ceea ce presupune activitatea alături de tineri ce nu se dau deoparte când apar obstacole în cale.

Indiferent de domeniul pe care îl studiezi, dacă ești curios și vrei să afli cum să pui în practică cunoștințele acumulate în facultate și nu numai, Asociația Team Work îți deschide ușile. Și după ce ți le deschide, vei avea ocazia să te implici în activități diverse în care să oferi tot ce ai tu mai bun, vei cunoaște colegi care să te încurajeze și să te susțină de la primul tău pas și proiecte pe care cu siguranță vei ajunge să le îndrăgești.

Ce vei face în Team Work
În Team Work poți face parte din echipa unuia dintre proiectele asociației (pe mediu, cultural, social și alte domenii de interes pentru membri) sau poți desfășura activități specializate în departamentele de Comunicare, Resurse Umane, Relații Internaționale sau Training. Varietatea activităţilor din Team Work oferă voluntarilor posibilitatea de a experimenta mai multe trasee profesionale şi, odată aflat cel potrivit, de a se specializa în acesta.

Cum poți să ajungi voluntar Team Work
  1. Completează formularul online de recrutare Team Work în perioada 5-19 octombrie 2012.
  2. După ce îl completezi și ne convingi că vrei să fii voluntar Team Work, în perioada 13-21 octombrie 2012 te vom chema la un interviu ca să ne cunoaștem mai bine.
  3. În perioada 22-25 octombrie vei afla rezultatele, iar dacă te numeri printre cei selectați, vei participa între 27 octombrie și 1 noiembrie la traininguri intensive care te vor pregăti pentru intrarea în Team Work. Aceasta este ultima etapă de selecție, în urma căreia sunt validați noii membri Team Work (și noii noștri colegi J). (Proiectele și activitățile ți le vei putea alege chiar tu în săptămâna imediat următoare, când vei avea ocazia să lucrezi în mai multe echipe astfel încât să îți dai seama cum anume vei putea da cea mai mare valoare timpului tău).
Și dacă vrei să cunoști ce am construit în cei 10 ani de activitate te invităm să „frunzărești” blogul nostru sau să ne vizitezi pe Facebook http://www.facebook.com/TeamWorkNGO. Vei vedea cum am dat valoare  timpului nostru!

Dacă ai vreo întrebare înainte de recrutare, poți să ne trimiți un mail la contact@teamwork.org.ro.
Succes!
...

Un comentariu: