marți, 20 noiembrie 2012

Inca un week-end de Curatenie de Toamna? Da! :-)


Dragi voluntari,

Pentru că suntem de părere că prietenii naturii şi ai Grădinii Botanice trebuie să se întâlnească des, pentru că muncă mai este întotdeauna de făcut și pentru că am vrea să dăm o șansă de a ne fi alături și celor ce nu au putut ajunge în primele zile ale Curățeniei de Toamnă, ne-am hotărât să prelungim evenimentul cu încă un week-end! Și nu oricum, ci cu o zi de lucru și o zi de relaxare! :-)

Astfel, vă aşteptăm sâmbătă, 24 noiembrie, începând cu ora 10:00 şi până la ora 15:00, la o nouă zi de Curăţenie de Toamnă şi duminică, 25 noiembrie, în intervalul orar 10:00 - 12:00, pentru a lua parte la o activitate Recreativă: workshopul Flori din Frunze. Această activitate este inspirată de The RE Concept și va consta într-o sesiune intensivă de origami natural, în cadrul căreia vom realiza flori din frunze de toate formele și culorile :-)

De asemenea, cele două concursuri inițiate pentru voi, voluntarii noștri, cel legat de badgeul Facebook de Voluntar la Curățenia de Toamnă și concursul foto inițiat de prietenii noştri de la The RE Concept, se prelungesc până sâmbătă inclusiv, câştigătorii urmând să fie anunţaţi şi premiaţi duminică, în cadrul workshopului.

Înscrierea pentru cea de-a cincea zi de curăţenie și/sau pentru workshop se va face prin trimiterea unui mail până vineri, 23 noiembrie, pe adresa de contact gradina.botanica@teamwork.org.ro. Participările la cele două activități se fac pe bază de înscriere, însă de această dată nu mai este nevoie de completarea unui formular deoarece activităţile se adresează celor ce s-au înscris la Curățenia de Toamnă 2012, fie că au folosit grebla/foarfeca sau urmează să o facă ;-)

Pentru a fi la curent cu informaţii privind proiectele noastre vă invităm să urmăriţi pagina de Facebook a Team Work: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO.

Sponsori: Coca-Cola HBC România prin The RE Concept, Mons MediusInvestments.


Partener instituţional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti.

9 comentarii:

  1. Foarte buna ideea, Anca. Cat se mai poate iesi afara, inainte de ploi si zapada, gasesc ca-i bine si sanatos sa iesim la gradinarit.

    Pentru ca sambata 24 sunt inscris, de cateva saptamani inainte, la o plantare in Teleorman, voi "recupera" duminica, in 25, cu grebla si foarfeca, in razboiul personal cu iedera...

    Adrian

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am fost cu cativa prieteni in padurea Vlasiei. Am adunat vreo 5 saci de gunoaie. Si nu e o padure ce este populata des cu grataragii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-asta incercam noi sa avem o prezenta constanta in Gradina Botanica; daca nu, chiar daca oamenii arunca rar gunoaie, tot se strang pe termen lung. Ca sa nu mai vorbesc de lastaris.
      Felicitari pentru initiativa ta :-)

      Ștergere
  3. Imi pare rau ca nu am aflat de acest proiect in timp util. Mi-ar fi placut sa particip...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu eproblema, Mugur, la primavara o luam de la capat. Daca te abonezi la newsletterul nostru o sa afli in timp util cand sunt curateniile si perioadele de inscriere :-)

      Ștergere
  4. si de primavara cand facem....hai ca trebuie sa iesim din hibernare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Martie-aprilie, depinde cum va fi vremea si cum strangem fondurile.

      Ștergere
  5. Terra Clean Bucuresti este o companie specializata in Servicii Profesionale de Curatenie si intretinere, spalare mocheta. Asiguram servicii de curatenie si intretinere pentru birouri, case, apartamente, banci, magazine, hale industriale.

    Echipele noastre de servicii de curatenie sunt formate din personal bine instruit si profesionist, supravegheat atent de un supervizor care raspunde de toate cerintele dumneavoastra.

    Detalii pe http://www.firme-curatenie-profesionala.ro

    RăspundețiȘtergere