joi, 11 aprilie 2013

Te așteptăm la BUZZ!Camp!


BUZZ!Camp și-a desfășurat deja forțele în Timișoara, iar pe 11 aprilie ne întâlnim cu tinerii din Iași. Pentru București avem foarte multe surprize așa că înscrie-te și ai șansa să fii printre cei 300 de participanți la eveniment și să ai acces la informațiile care îți pot schimba viața!

Inspire Business a creat acest eveniment pentru  tinerii cu potențial, care sunt interesați de dezvoltarea lor personală și de asimilarea cât mai multor cunoștințe. Timp de 5 zile, la Hotel Marshal Garden din București, vei avea ocazia să interacționezi cu traineri renumiți, vedete și reprezentanți ai companiilor de top.

Indiferent de domeniul în care studiezi, locul tău este la BUZZ!Camp. Pentru pasionații de IT și tehnologie recomandăm workshop-ul Raiffeisen Bank care caută tineri pasionați de calculatoare. De asemenea, cunoscătorilor de Java, Java Script și C++ le-am pregătit fotolii de consiliere unde partenerii noștri de la APT îi așteaptă cu job-uri în domeniu.


Dacă visezi la o carieră într-o multinațională, ai de unde alege: Accenture, Genpact, HP, Wrigley, P&G sau PwC așteaptă să te cunoască și de ce nu, să te coopteze în echipa lor. Ursus Breweries așteaptă la workshop studenți la management și marketing, iar Carpatcement vrea să regăsească printre înscriși studenți la automatică, mecanică sau geologie.

BUZZ!Camp te premiază cu o tabletă Prestigio MultiPad7. Convinge-ți 5 prieteni să vin la eveniment și trimite-ne lista cu numele lor la adresa buzzcampevent[at]gmail.com. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe site și să participați la BUZZ!Camp în săptămâna 15-19 aprilie.

Eveniment realizat în parteneriat cu: BRD, Genpact, Wrigley, Raiffeisen Bank, PricewaterhouseCooper, P&G, APT Group, Ursus Breweries, Accenture, HP, CCC, Stefanini, Carpatcement,  Mercedes-Benz, Staropramen, Dwyn, Avon.
Și cu sprijinul partenerilor media: bestResource, BestJobs, Business24, Business Woman, Calendarevenimente.ro, eJobs, PortalHR, Zile și Nopți, Ziare.com, Știriong.ro, Înoraș.ro, Studentdinprovincie.ro, Regielive, TV City.

Dacă ai întrebări ne poți contacta la info[at]inspirebusiness.ro sau pe pagină noastră de Facebook (https://www.facebook.com/buzzcamp.ro).

Inspire Business este o companie creativă şi inspiraţională, recunoscută pe piaţa din România pentru implementarea proiectelor educaţionale, de publicitate, strategie şi publishing. Suntem cei care aduc conceptul de promovare la un alt nivel, ce depaşeşte mediul convenţional. Promovăm nu doar imaginea şi brandul de companie al partenerilor noştri, ci şi oamenii, valorile şi credinţele acestora. Compania Inspire Business este cunoscută prin proiecte dedicate celor doua target-uri: corporate şi young.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu