joi, 22 august 2013

Donează pe BursaBinelui.ro pentru campania umanitară dedicată doamnei profesoare Adela Rogojinaru

Dragi prieteni, 

Un lucru care ne place foarte mult în Team Work este faptul că ne oferă posibilitatea de a ne întâlni și învăța de la persoane extraordinare. O asemenea persoană, care a contribuit constant la calitatea profesională a multora dintre voluntarii Team Work (și nu numai), este dna profesoară Adela Rogojinaru, șeful departamentului de Științele Comunicării, Facultatea de Litere, Universitatea din București.

Dar cum fiecare dintre noi trece la un moment dat prin situații dificile, așa și doamna profesoară se luptă cu cancerul și sperăm, cu ajutorul vostru, să o putem sprijini pentru a câștiga această luptă.

Asociația Team Work a inițiat pe platformade donații online a BCR, Bursa Binelui, o pagină pentru Campaniaumanitară „Salvăm un profesor, salvăm generații!”. Pe această pagină puteți dona până pe 1 octombrie 2013 orice sumă între 5 și 1000 de RON, fără comision, suma strânsă mergând integral către tratamentul doamnei profesoare Rogojinaru. Mai multe detalii medicale despre tratamentul doamnei profesoare puteți afla pe pagina campaniei de pe media.unibuc.ro.

Donați și spuneți mai departe!
Mulțumim!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu