luni, 26 octombrie 2015

Inscrieri la Curatenia de Toamna 2015

A sosit momentul Curăţeniei de Toamnă 2015!
  
Vă invităm să fiți alături de Team Work în ultimul eveniment de curățenie din 2015, prin care încheiem cel de-al 10-lea an de voluntariat în Grădina Botanică din București! 

Astfel, vă aşteptăm în zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie 2015, în intervalul orar 09:30 - 16:00, cu multă energie şi voie bună alături de alți 200 de voluntari (vom lucra câte 100 în fiecare zi). Activităţile de bază pe care le vom desfăşura vor fi tăierea lăstărişului, îndepărtarea rădăcinilor, îndepărtarea eventualelor resturi menajere și curățarea spațiului de materialul vegetal rezultat. De asemenea, vom strânge mesele și băncile Grădinii din Cărți, pentru a le depozita pe timpul iernii.


Înscrierile sunt individuale și se fac prin completarea acestui FORMULAR. Menţionăm că vârsta minimă de participare este de 14 ani.

Iată programul de lucru pentru fiecare dintre cele 2 zile:
09:15-09:30 – înregistrarea voluntarilor
09:30-10:00 – distribuirea uneltelor și mănușilor, instructaj siguranță, utilizarea corectă a uneltelor și distribuirea sarcinilor de lucru
10:00-13:00 – lucru
13:00-13:30 – pauză de masă (asigurată)
13:30-15:45 – lucru
15:45-16:00 – strângerea uneltelor și mănușilor, eliberarea spațiului de lucru, premiere

Fiecare participant la Curățenia de Toamnă va primi o diplomă de voluntar, un permis cu intrări gratuite în Grădina Botanică, o insignă de voluntar și un premiu surpriză ... pe lângă tradiționala febră musculară :-)

Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică este organizată de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București și cu sprijinul Fundației Telekom România.

Parteneri media:

Pentru a avea acces în cel mai scurt timp la informaţii despre acest eveniment, dar şi despre alte proiecte ale Asociaţiei Team Work, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO sau vă puteţi înscrie pe grupul dedicat voluntarilor în Grădina Botanică: https://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw/.

Vă invităm să aniversăm prin Curățenia de Toamnă 10 ani de voluntariat în Grădina Botanică Bucureşti!




Un comentariu:

  1. Thanks Team Work, invitație de nerefuzat :) Înscrierea mi-a luat doar vreun minut pe formularul simplu și prietenos. Așa că pot veni... - "e oficial" :) Acum pot saluta evenimentul toamnei așteptat de voluntarii inițiați care s-au convins că o sesiune de lucru în Grădina Botanică e antrenamentul cel mai complex (fizic, social, mental) și perfect deconectant după vârtejul zilnic al Capitalei.
    În Grădină avem certitudini - avem un scop, lucrăm uniți, grebla e greblă, totul cu rost și utilitate, toamna și natura în rezonanță, (e)consens sub cerul liber. Progresul imediat vizibil în peisaj este în sine o recompensă. Dar și zilele și săptămânile ce vor urma vor fi mai echilibrate de înțelepciunea naturii și de coeziunea grupului, prin «persistența» benefică și vie a «memoriei». Timpul absurd inutil de fluid 'à la Dalí' va intra într-un contur precis.

    Precis ceva și din febra pregătirilor, febra participării, febra muncii intense și probabil ceva febră musculară* pre-anunțată, de altfel, în invitație:) Oricum, e bine să venim echipat lejer, comod și adecvat la macro-grădinărit. [Tot din sfaturile primite, din experiență - și din philosophia aplicată a naturii.]

    Vă doresc iar echipă bună, hotărâtă pentru voluntariatul aniversar din Grădina Botanică :)

    * http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Timp+liber/Stil+de+viata/TINERETE+FARA+BATRANETE+Mituri+despre+febra+musculara

    RăspundețiȘtergere