miercuri, 25 aprilie 2012

Clubul Gradinarilor isi incepe activitatea duminica, 29 aprilie 2012

     După ce am ecologizat împreună sectoarele Grădinii Botanice „Dimitrie Brândză” a Universității din Bucureşti  în cadrul Curăţeniei de Primăvară, Asociaţia Team Work vă provoacă la o nouă activitate, tot în Grădina Botanică: Clubul Grădinarilor.
     Clubul Grădinarilor este un nou proiect derulat de Asociația Team Work în Grădina Botanică, propunându-și să ajute la menținerea curățeniei prin activităţi de ecologizare, curăţare şi întreţinere desfăşurate în mod constant de grupuri mici de voluntari-grădinari.

      Primul eveniment desfăşurat de Team Work prin Clubul Grădinarilor va avea loc duminică, 29 aprilie 2012. Obiectivul constă în pregătirea în vederea plantării a unei secțiuni din perimetrul Grădinii Bunicii, principalele activități ce ne aşteaptă fiind nivelarea terenului, mutarea pietrelor, greblarea frunzelor şi tăierea lăstărișului. Aceste activități se vor desfășura cu ajutorul a 15 voluntari puternici și voioși, între orele 10:00 – 14:00.
      Tot ceea ce trebuie să faceţi este să completaţi formularulon-line până vineri, 27 aprilie, şi să verificaţi e-mailul pentru că în decursul a cel mult 24 de ore de la înscriere veţi primi pe adresa furnizată răspunsul privind înscrierea pentru eveniment. Participarea se face pe bază de înscriere și apoi confirmare din partea organizatorilor, fiind un număr limitat de locuri.

Împreună vom pregăti Grădina Bunicii pentru plantare!
Te aşteptăm în Clubul Grădinarilor din Grădina Botanică!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu