joi, 5 aprilie 2012

Universitatea Copiilor din Bucuresti caută voluntari


Universitatea Copiilor din București caută voluntari dispuși să ajute la organizarea conferinței pentru copii ,,We are the Future - 2012.”

Evenimentul se va desfășura în perioada 23 - 28 aprilie 2012, iar responsabilitățile voluntarilor vor fi orientate în principal spre asistența acordată delegațiilor prezente la eveniment.
Voluntarii vor beneficia de instructaj înainte de conferință, în zilele de 31 martie și 7 aprilie 2012, orele 10 – 12 și full time în perioada 19 - 20 și 23 - 28 aprilie.
Organizatorii vor pune la dispoziția fiecărui voluntar elementele vestimentare și de identificare specifice Conferinței precum și materialele informative necesare. La sfârșitul evenimentului, fiecare voluntar va primi o diplomă de participare oferită de către Rețeaua Europeană de Universități ale Copiilor, Rectoratul Universității din București și Asociația Universitatea Copiilor.
De asemenea, asociația va oferi participanților adeverințe de practică și recomandări. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul www.unico.org.ro sau trimiteți un email către voluntari@unico.org.ro.
Sunt invitați să aplice pentru acest stagiu studenții care vorbesc fluent limba engleză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu