joi, 19 aprilie 2012

Fii voluntar Team Work la deschiderea noului sediu al Bibliotecii Naţionale!


Team Work te anunţă cu bucurie că a semnat un parteneriat cu Biblioteca Naţională, cu ocazia deschiderii noului sediu, prin care sprijină desfăşurarea activităților de inaugurare.

Astfel, în săptămâna 23-27 aprilie va avea loc o serie de evenimente în care o echipă de 40-45 de voluntari va lua parte la activităţi precum: primirea invitaţilor şi vizitatorilor, oferirea mapelor invitaţilor speciali, ghidarea acestora în turul bibliotecii.

Duminică, 22 aprilie, la ora 09:00, va avea loc o întâlnire la sediul nou al Bibliotecii Naţionale (între Unirii şi Piaţa Alba Iulia) pentru a ți se oferi detaliile necesare participării, în calitate de voluntar, la acest eveniment.

În funcţie de programul tău şi de cel al evenimentului, se poate alege o parte a zilei în care dorești să participi. Voluntarii vor fi împărţiţi în două grupe, una va participa în intervalul orar 09:00-14:00, iar cealaltă în intervalul 14:00-19:00, acest program fiind orientativ, în funcție de activitățile stabilite pe fiecare zi în parte. Programul detaliat pe toată perioada evenimentului poate fi accesat aici.

Aşadar, dacă îți surâde ideea de a participa la un astfel de eveniment, completează formularul de înscriere cu datele tale de contact până sâmbătă, 21 aprilie, ora 23:59.

La sfârşitul activităţii vei primi o adeverinţă de practică din partea Asociaţiei Team Work. În plus, lucrul în echipă, satisfacția participării la un asemenea eveniment, interacțiunea cu vizitatorii și ținuta office pe care trebuie să o adopți reprezintă câștigul pe care îl vei avea în urma implicării tale.

Dacă ai nelămuriri, nu ezita să ne contactezi la următoarea adresă de e-mail: evenimente.tw@gmail.com.


Te așteptăm cu mare drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu