vineri, 10 octombrie 2014

Team Work recruteaza!


Te gândești la viitoarea ta profesie, însă nu știi ce ar trebui să faci pentru a căpăta experiența mult cerută pe piața muncii? Vrei ca perioada studenției să fie plină de experiențe noi, de distracții, dar și de posibilități de dezvoltare profesională și personală? Proiectează-ți viitorul încă de pe-acum alături de Team Work!

Asociația Team Work te încurajează să-ți urmezi visele și să te bucuri de această frumoasă perioadă din viață oferindu-ți contexul necesar evoluției tale personale și profesionale. Cum? Prin implicarea în scrierea și implementarea proiectelor vei avea ocazia să-ți descoperi noi abilități și să-ți depășești limitele. Suntem o organizație non-guvernamentală, non-profit pentru tineri axată pe învățare prin management de proiect. Alături de noi vei învăța să planifici, să scrii și să implementezi un proiect în domeniile mediu, educație, sport și nu numai.

În plus, în Team Work nu vei fi niciodată singur, ci vei avea alături membrii din cele trei departamente (Comunicare, Training și Resurse Umane) sau din proiecte, care au fost cândva la început de drum ca tine. Împreună cu ei vei avea mereu ceva nou de învățat sau de împărtășit. 

Succesele și bucuriile sunt mai frumoase, iar greutățile sau dezamăgirile sunt mai ușor de depășit atunci când lucrăm în echipă. Noi considerăm că și tinerii pot fi profesioniști, pentru că își doresc să evolueze și să învețe din fiecare greșeală. De asemenea, prin voluntariat avem posibilitatea să devenim oamenii frumoși de mâine.

Vrei să ni te alături în această călătorie? 

Asta-i foarte bine deoarece ... Team Work a lansat Campania de recrutări 2014!

Așadar, începând cu 10 octombrie și până pe 21 octombrie 2014, Team Work așteaptă aplicația ta prin completarea FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE

Etapele recrutării vor fi următoarele:
· completarea formularului 
· participarea la un interviu individual pentru a te cunoaște mai bine

Formularul va fi analizat, iar în cazul în care considerăm că ai putea face parte din Team Work, vei fi sunat pentru a stabili data și ora interviului. Apoi, indiferent de rezultatul acestuia, toți candidați vor primi un e-mail pentru a li se comunica rezultatul.

Pentru mai multe informații despre noi, te invităm să citești și alte articole de pe blog-ul nostru sau să accesezi pagina de Facebook Team Work:

Succes!

Project your way. Project your future. Begin TODAY with Team Work!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu