vineri, 17 octombrie 2014

Curatenia de Toamna: pentru cei ce nu stau pe banca

Suntem bucuroși să vă anunțăm că și în această toamnă Asociația Team Work are nevoie din nou de implicarea și de energia voastră. Cu un strop de voință putem face lucruri frumoase și utile împreună pentru un mediu mai curat, mai sănătos și mai îngrijit, iar Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică București este oportunitatea perfectă!

Dar ce facem? Unde? Când? Cum? Nici că se poate mai simplu...

Anul acesta, în zilele de 1, 2, 15, 16 noiembrie, Asociația Team Work organizează cea de-a 9-a ediție a Curățeniei de Toamnă, eveniment ce va avea loc, ca de obicei, în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.


Activitățile din cele 4 zile de curățenie se vor desfășura în intervalul orar 10:00-15:00 și vor consta atât în tăierea lăstărișului, greblarea și strângerea frunzelor uscate, cât și în curățarea zonelor vizate, prin colectarea deșeurilor găsite pe teren. Participarea la Curățenia de Toamnă se face doar pe baza completării acestui FORMULAR DE ÎNSCRIERE, la eveniment putând participa doar persoane cu vârsta minimă de 14 ani, pentru a evita astfel eventualele accidentări. Aveți posibilitatea de vă înscrie în toate zilele evenimentului sau doar în zilele în care sunteți disponibili și doriți să contribuiți alături de noi la îngrijirea naturii. Vă rugăm să completați formularul de înscriere în perioada 17 octombrie - 13 noiembrie.

În primul weekend al curățeniei va fi amplasat un stand de donații la intrarea în Grădina Botanică, prin intermediul căruia voluntarii și vizitatorii vor avea posibilitatea de a sprijini financiar buna derulare a Curățeniei de Toamnă. În schimbul donației făcute, aceștia vor primi broșe și pandantive sub formă de fructe și legume, lucrate manual de către membrii Team Work.

Așadar, vreți să faceți parte dintre cei ce aleg să nu stea doar pe bancă? Atunci știți că ne găsiți în Grădina Botanică!

Curățenia de Toamnă 2014 este sprijinită de Badabum.ro, Voucherry și Work Storey, precum și de partenerii media  StartUB.unibuc.ro, GreenReport.ro, buzzcamp.ro, Imparte.ro, InfoMediu.eu, Gratuitor.ro, Decosieco.ro, OnlineGallery, RadioRomaniaCultural.ro, Inparc.ro, SRMagazine.ro, www.calendarevenimente.ro, www.scoalaadc.ro

Pentru a fi mereu informați cu privire la acest eveniment, dar și la celelalte proiecte derulate de către Asociația Team Work, vă invităm:
- să urmăriți pagina noastră de Facebook: 
https://www.facebook.com/TeamWorkNGO 
- să vă alăturați grupului voluntarilor Team Work la Grădina Botanică: 
https://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu