marți, 16 decembrie 2014

Construieste-ti GRADINA din CARTI alaturi de Team Work!



Asociația Team Work 
s-a înscris
în „Campionatul de Bine”, competiție lansată de BCR în parteneriat cu EuPlatesc.ro, cu un nou proiect: „GRĂDINA din CĂRȚI”. Prin acest proiect Team Work își dorește să motiveze și să implice comunitatea bucureșteană în activitățile ecologice, culturale și educaționale pe care asociația le susține.

Cum se desfășoară „Campionatul de Bine”?
Trecând de prima etapă, Team Work a reușit să ajungă în semifinala competiției „Campionatul de Bine”, după ce a reușit să treacă pragul minim de 300 de lei de la minimum 5 donatori diferiți.

În acest moment se desfășoară cea de-a doua etapă a competiției, în care asociația  trebuie să obțină donații în valoare de cel puțin 1.000 de lei. Primind acest sprijin,  proiectul va putea ajunge în finala campionatului.

În perioada 7 ianuarie - 4 februarie 2015 va avea loc Finala Plină de Bine. Pentru proiectul calificat, organizația va trebui să atragă un număr cât mai mare de donații de la cât mai mulți donatori diferiți.

Care este scopul proiectului „GRĂDINA din CĂRȚI”?
Proiectul se adresează vizitatorilor Grădinii Botanice din București, comunității bucureștene și, mai ales, studenților și elevilor bucureșteni. Scopul proiectului este acela de a oferi tuturor celor care vin la Grădina Botanică un spațiu special amenajat în mijlocul naturii, în care aceștia să poată citi și studia în aer liber. De asemenea, prin această modalitate inedită de învățare în natură se încurajează activitatea educațională și culturală a cetățenilor din București. Noul sector va fi organizat sub forma unei biblioteci în aer liber. În plus, Asociația Team Work va desfășura în acest spațiu diverse workshopuri pentru vizitatori, dar și pentru voluntarii care se implică în activitățile organizate în grădină.

De ce să ne susțineți prin donațiile făcute?
  • Pentru că încurajăm activitatea culturală și educațională;
  • Pentru că propunem un mod inedit de a citi sau de a studia într-un spațiu special amenajat în mijlocul Grădinii Botanice din București;
  • Pentru că susținem comunicarea în cadrul comunității, iar acest tip de activitate ar aduce împreună oamenii care împărtășesc aceleași pasiuni sau principii;
  • Pentru că vrem să ocrotim mediul înconjurător și să menținem legătura strânsă dintre acesta și toți cei dornici să se implice alături de noi în activitățile de mediu și cele educaționale;
  • Pentru că ne dorim ca tinerii să se implice cât mai mult în activitățile de voluntariat.
Unde puteți dona?
Donațiile se pot face doar pe platforma Bursa Binelui, pe pagina proiectului „GRĂDINA din CĂRȚI”:
https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/GRADINA-din-CARTI, iar suma minimă care poate fi donată este de 5 lei.  Donorilor nu li se va percepe niciun fel de comision, aceștia având, totodată, garanția unor tranzacții 100% securizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu