joi, 23 aprilie 2015

Gradina din Carti, spatiu dedicat lecturii in Gradina Botanica Bucuresti


Asociația Team Work anunță azi, 23 aprilie, de Ziua Internațională a Cărții, inițierea proiectului Grădina din Cărți, prin care va fi amenajat în Grădina Botanică București un spațiu dedicat lecturii și studiului, un loc unde elevii și studenții pot veni să citească, să studieze pentru examene sau să lucreze împreună pentru proiectele în echipă.
Amenajarea va dura aproximativ 1 lună, Grădina din Cărți urmând să fie inaugurată pe data de 22 mai 2015, de Ziua Internațională a Biodiversității [vezi Later Edit]. Ulterior amenajării vor avea loc workshopuri de educație ecologică, reciclare creativă, nutriție, implicare comunitară, precum și un concurs foto cu premii, finalizat cu o expoziție a celor mai bune 100 de fotografii.
Asociația Team Work va anunța pe blogul său (blogteamwork.blogspot.ro) și pe pagina de Facebook detalii privind oportunitățile de voluntariat, workshopurile și concursul foto și îi invită pe bucureșteni atât să ia parte la activitățile de amenajare, cât și să se bucure, începând cu 22 mai, de acest nou spațiu.

LATER EDIT: Anunțăm amânarea inaugurării Grădinii din Cărți. Până la mijlocul lunii iunie spațiul va fi amenajat și vom putea nu doar să pornim activitățile pe care le-am pregătit pentru vizitatori, ci și să ne bucurăm de liniștea Grădinii Botanice și de un spațiu dedicat lecturii.
Vă invităm ca până atunci să ne sprijiniți în strângerea fondurilor care mai sunt necesare pentru finalizare fie donând direct în weekenduri la standul Team Work din Grădina Botanică, fie online, fără comision, pe Bursa Binelui. Le mulțumim tuturor celor care au donat deja!
Grădina din Cărți este un proiect derulat de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București. Proiectul este finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România prin Programul Spații Verzi, componenta Spații Verzi Urbane, precum și prin contribuții ale comunității bucureștene sub forma donațiilor directe în Grădina Botanică sau pe BursaBinelui.ro. Grădina din Cărți este cel de-al treilea spațiu amenajat de Asociația Team Work pe parcursul parteneriatului început în 2006 cu Grădina Botanică București. Cele 3 spații (Grădina din Cărți, Grădina Copiilor și Grădina Bunicii) au fost finanțate prin Programul Spații Verzi, componenta Spații Verzi Urbane.

* Informațiile din acest material exprimă exclusiv opinia autorului. Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România nu pot fi făcuţi în nici un fel răspunzători de utilizarea acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu