sâmbătă, 4 aprilie 2015

Intra si tu in povestea Team Work la Targul Educatiei 2015

În zilele de 7 și 8 aprilie Asociația Team Work va participa la ce-a de-a XVI-a ediție a Târgului Educației organizat anual de Universitatea București în incinta Facultății de Drept. Acesta este un eveniment dedicat elevilor și studenților care pot afla detalii despre facultățile și asociațiile în care se pot implica pe durata studiilor.

Și de această dată Team Work va fi prezent pentru a oferi informații utile despre cât de important este să iei parte la acțiuni de voluntariat și, desigur, amănunte despre asociația noastră și activitățile pe care le desfășurăm. Vă vom răspunde la toate întrebările și vă vom explica ce înseamnă să fii voluntar și ce oportunități îți oferă implicarea într-un ONG.

Povestea noastră are în prim plan proiectele pe care le desfășurăm: Grădina Botanică – Grădina Orașului Meu, Sport Quest, Campania 2%, Caravana Grădina din Cărți și alte modalități punctuale de implicare. Totodată, membrii voluntari vă vor întâmpina într-un mod aparte care se potrivește poveștii Team Work și vă vor pune la dispoziție detalii despre noi, despre ce înseamnă să implementezi un proiect și să fii un adevărat teamworker! Ca de fiecare dată vom face multe poze frumoase și suntem pregătiți cu premii, surprize si prezentări interactive.

Dacă te-am făcut curios și vrei să intri și tu în povestea noastră, te așteptăm marți 7 aprilie sau miercuri 8 aprilie, între orele 10:00 și 18:00 la Facultatea de Drept. Noi suntem pregătiți, abia așteptăm să te întâlnim și nu uita că ne găsești la standul nr. 20!


Vino și tu în povestea Team Work!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu