luni, 20 aprilie 2015

Inscrieri Sport Quest - Editia a-II-a

Sâmbătă, 9 mai 2015, în intervalul orar 12:00 - 14:00, va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului „Sport Quest”. Organizat de Asociația Team Work cu sprijinul Alpha Bank, evenimentul își propune să reunească un număr de aproximativ 100 de participanți ce vor porni într-o aventură care combină spiritul de echipă cu mișcarea în aer liber.

„Sport Quest” este un proiect care promovează mișcarea în aer liber prin sporturi de echipă. Participanții vor lucra alături de coechipieri, concurând cu celelalte echipe, pentru a trece de diverse probe sportive prin aflarea indiciului care îi va conduce în următoarea etapă. Traseul pe care îl vor parcurge este alcătuit din 7 puncte. În fiecare punct de pe traseu, participanții vor parcurge diverse probe sportive. După ce proba va fi efectuată cu succes, echipa va primi indiciul către punctul următor. Câștigătoare va fi prima echipă care va trece linia de Finish după efectuarea probelor sportive de pe traseu. Concurenții vor avea parte de multă distracție, o porție de mișcare în aer liber, dar și premii surpriză.

Participarea se face completând formularul de înscriere:

Formular înscriere echipă - echipe de 3 persoane
Formular înscriere individual - înainte de începerea traseului persoanele înscrise individual vor fi grupate în echipe
Formular înscriere voluntari - voluntarii nu participă la concurs, ci oferă sprijin organizatorilor în cele 7 puncte ale traseului Sport Quest

Regulamentul concursului: toate informațiile privind participarea la „Sport Quest” se regăsesc în regulamentul concursului.

Pentru orice detalii sau întrebări, vă rugăm să ne scrieți la sport.quest@teamwork.org.ro

Sponsor: Alpha Bank



Susținători: Badabum.ro, Work Storey, in/Pact, Locked In

3 comentarii:

  1. Până la ce dată ne putem înscrie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Inscrierile se pot face pana joi, 7 mai :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci nu era şi 7 mai inclusiv?Că atunci când intru pe formular scrie că s-a încheiat..

    RăspundețiȘtergere