marți, 28 aprilie 2015

Oportunitate cariera: OPEN DOORS Vodafone Shared Services Romania

Îți dorești un job în care să comunici, să asculți și să ajuți, punându-ți în valoare abilitățile lingvistice? Ești interesat să te dezvolți și să înveți mereu, susținut de dinamica domeniului de telecomunicații?


Dacă vorbești fluent limba italiană și ești interesat de un rol în Customer Operations, te invităm miercuri, 20 mai, între orele 10:00 -13:00, la evenimentul Open Doors Day, organizat de Vodafone Shared Services România în cea mai nouă locație a sa din București.

Ce vom face împreună la Open Doors Day?

•    Vei afla mai multe despre Vodafone Shared Services România;
•    Îți vom prezenta oportunitățile de carieră și dezvoltare;
•    Ne vom cunoaște mai bine prin activități interactive.

O carieră în Vodafone Shared Services te va antrena în comunicare și, în același timp, te va ajută să înțelegi așteptările și nevoile clienților Vodafone. Vei avea o perspectivă internațională și, tot de aici, ti se pot deschide, în timp, oportunități de dezvoltare către alte arii din organizație, care să se potrivească cu aspirațiile și preferințele tale.
 
În echipa noastră vei interacționa cu clienți interni și externi, vei rezolva solicitări și vei ajuta la oferirea unei experiențe excelente pentru fiecare client Vodafone. Vom căuta împreună soluții pentru ca tu să fii cel mai bun.
 
Înscrie-te aici pentru a participa http://buzzjob.ro/open-doors-vodafone.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu