joi, 28 aprilie 2011

Proiectul “Grădina Bunicii” continuă!

Prima etapă a proiectului a fost dusă la bun sfârşit. Pe 20 aprilie 2011 am pregătit terenul în vederea plantării răsadurilor şi am plantat 18 pomi de diferite soiuri (meri, piersici, etc).  Ideile încep să prindă contur, şi pentru aceasta mulţumim voluntarilor care ne-au fost alături.
Acum, că Sărbătorile Pascale au trecut, Team Work se îndreaptă cu paşi repezi către cea de-a doua etapă a proiectului ce va avea loc pe data de 3 mai 2011, în Grădina Botanică. În această zi vom planta răsaduri tradiţionale româneşti, activitate asigurată cu ajutorul membrilor asociaţiei şi a voluntarilor care au participat şi în prima etapă.

Proiectul este organizat de Asociaţia Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică “Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti şi finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România în cadrul programului "Spaţii Verzi". Activităţile derulate în cadrul proiectului beneficiază şi de sprijinul BRD Groupe Société Generale, în calitate de sponsor. Scopul proiectului este de a amenaja în Grădina Botanică o mică grădină tradiţională românească în care vizitatorii să poată cunoaşte direct și contextualizat soiuri şi varietăţi de plante cultivate de obicei în grădinile de la ţară, un spațiu tot mai puțin cunoscut atât copiilor, cât și adulților din mediul urban.

*Acest anunţ reprezintă exclusiv opinia Asociaţiei Team Work. Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România nu sunt răspunzătoare pentru conţinutul acestui anunţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu