miercuri, 13 aprilie 2011

Un nou proiect marca Team Work! Grădina Bunicii!

Team Work pune pe roate un nou proiect numit Grădină Bunicii, derulat în parteneriat cu Grădina Botanică a Universităţii din Bucureşti şi finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România în cadrul programului "Spaţii Verzi". Idei îndrăzneţe, amenajarea unei grădini tradiţionale româneşti în care vizitatorii să poată cunoaşte direct şi contextualizat soiuri şi varietăţi de plante cultivate de obicei în grădinile de la ţară, un spaţiu tot mai puţin cunoscut atât copiilor, cât şi adulţilor din mediul urban, aşteaptă să fie concretizate prin intermediul acţiunilor de voluntariat.
            Astfel, începem înscrierile pentru prima etapă a proiectului, aceasta desfăşurându-se pe 20 aprilie 2011. În această primă etapă va trebui să pregătim terenul în vederea plantării şi vom începe să plantăm arbuşti şi pomi fructiferi.
            Unde? Nicăieri altundeva decât în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” din Bucureşti.
            Participarea fiind doar pe bază de înscriere, te rugăm să completezi acest formular dacă doreşti să participi. În cel mai scurt timp vei primi un mail de confirmare în care ţi se vor trimite mai multe detalii cu privire la modul de desfăşurare a activităţii. 

            Te aşteptam să fii şi tu unul dintre cei 100 de voluntari care vor participa la această primă etapă a amenajării Grădinii Bunicii!
            Echipa Team Work
PS: nu te speria, drag voluntar grădinar, nu muncim o zi ca la Curățenia de Primăvară, ci doar 2-3 ore, începănd cu ora 10.
*Acest anunţ reprezintă exclusiv opinia Asociaţiei Team Work. Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România nu sunt răspunzătoare pentru conţinutul acestui anunţ.

Un comentariu:

  1. Pentru ca tocmai m-am intors din Budapesta, capitala cu cel mai mult spatiu verde si am vazut ce inseamna sa avem un parc adevarat, ce inseamna sa ai spatii verzi.. conteaza enorm

    RăspundețiȘtergere