joi, 28 aprilie 2011

SAPTAMÂNA RESPONSABILITATII - Un eveniment la înaltime, nu la moda!

Când lucrurile nu merg bine, e tentant să dai vina pe altcineva. N-o face.
Asumă-ţi responsabilităţi. Ceilalţi vor aprecia gestul, iar tu vei afla de ce eşti în stare!
Bine ai venit! Bine te-ai înscris!
11 - 14 mai sunt datele pe care demult le aşteptai să ţi le treci în agendă! Pentru că este timpul pe care ţi-l oferi pentru dezvoltare, validare, creştere, identificare de alternative, pentru creativitate, abilitate şi responsabilitate!
Ai trei zile pentru tine, ca profesionist, în care ai parte de training din partea a doi reputaţi guru internaţionali - Rob Challis şi Emmanuel Perakis - în care poţi să absorbi la greu do's şi mai ales dont's ale profesioniştilor, în care poţi să identifici ce înseamnă proiecte strategice şi parteneriate durabile, în care poţi să pui umărul la generarea de soluţii reale ale problemelor livrate de 6 ministere şi o zi pentru tine ca OM care contribuie la schimbare. Această zi este ziua volunDAR-ului. Este ziua în care o energie specială va fi generată de către cele 825 de persoane prezente în sala Radio a Societăţii de RadioDifuziune.
Da! Putem!
Putem să schimbăm modul în care ne prezentam noi unii altora şi noi în afară, căci acest lucru determina şi modul în care ne apreciază alţii.

Organizatori:
SAGA BUSINESS & COMMUNITY ;
INSPIRE BUSINESS
Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul www.saptamanaresponsabilitatii.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu