duminică, 17 aprilie 2011

Târgul Educaţiei 2011 sau cum să reprezinţi Team Work cu brio :-)

Târgul Educaţiei 2011. Baloane colorate. Bomboane. Insigne. Pliante. Bulbi de gladiolă. Zâmbete. Nu neapărat în ordinea aceasta, în orice ordine vreţi voi. Usor- uşor îşi fac apariţia şi studenţi, dar şi elevi interesaţi de voluntariat. Sunt atraşi de spiritul Team Work şi de bucuria membrilor de a fi împreună la un eveniment important al studenţiei. Spre deosebire de alte standuri, al nostru e plin de viaţă de la prima oră: facem glume, facem poze, le explicăm vizitatorilor pe un ton galeş cine suntem noi, proiectăm filmuleţe sugestive care arată spiritul jovial Team Work.
            Soseşte şi momentul de maximă încordare pentru târg,

acela în care studenţii şi elevii vin în valuri. Câte 5, câte 7, câte 10 iau cu asalt standurile, curioşi de oferta studenţească şi nu numai. Dar Team Work nu se sperie cu una, cu două. Ne face plăcere să-i primim pe toţi şi avem parte de priviri curioase şi întrebări care mai de care mai introspective. O elevă participă la tombola noastră cu premii. “Ce înseamnă  ONG?” repetă ea întrebarea ca pentru sine, neştiind exact ce înseamnă. “Păi Organizaţie…aaaaa…” “Non…” o ajut eu, “Guvernamentală” continuă ea. “Bravo, ai câştigat o bombonică şi un sticker din partea noastră! Dar asta nu e tot, îţi oferim şi bulbi de gladiolă!” Să vă mai zic că eleva ţopăia de fericire? :-)
            Agitaţie. Agitaţie multă în continuare la Târgul Educaţiei. Team Work rezistă presiunii. Team Work dansează, cântă, se distrează în orice împrejurare, iar cei care se perindă pe lângă standul nostru văd asta. Ne văd, zâmbesc, unii îndrăznesc să vină şi să ceară un pliant şi o informaţie, poate două. Unii câştigă, alţii primesc doar o bomboană de consolare. Toată lumea are însă de câştigat de la acest Târg al Educaţiei. Ei, pe de o parte, îşi pot alege cu grijă către ce facultate/ONG se vor îndrepta, iar noi, ei bine, noi ne-am simţit bine şi am fost mândri să reprezentăm Team Work, pentru că este pur şi simplu asociaţia în care trăim, simţim, ne implicăm şi zâmbim.
E tot ce contează! :-)

            Şi ca să înţelegeţi şi mai bine această experienţă, vă invităm să ne urmăriţi şi pe pagina noastră de Facebook.

Un comentariu: